04-01-2013, 06:33 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
بطاطس مسقعه , طبخ بطاطس مسقعه , طريقه بطاطس مسقعهبطاطس مسقعه المقـــــادير : - ½ كيلو لحمة انتركوت او فيلية – 100ج بصل مفروم – ثوم مفروم – فلفل رومى – فلفل حار - بقدونس – ملح وفلفل – ½ كيلو طماطم – كسبرة خضراء – زيت الطريقة : - نضع الطماطم فى ماء مغلى لمدة ثانية وبعدين نقشرها ونفرمها بالسكينة - نشوح البصل المقطع مكعبات صغيرة فى الزيت مع الثوم والجنزبيل الفريش - نقطع اللحمة مكعبات صغيرة ثم نضعها مع البصل ونقلب شوية ثم نضع الفلفل المكعبات والطماطم المهروسة ونقلب لحد اللحمة ماتستوى ونضع ملح وفلفل وكمون - نقشر البطاطس ونقطعها شرائح ونحمرها فى الزيت ونرش عليها ملح وفلفل وكمون - نرصص البطاطس فى الصينية ونضع عليها فلفل رومى مقطع صغير ثم نضع خليط اللحمة على البطاطس ونرصص شرائح طماطم ونضع قرنين فلفل حامى وندخلها الفرن مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|