04-01-2013, 06:25 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
سبيط مع المكرونة الصينى , مقادير طبخ سبيط مع المكرونة الصينىالشيف شربينى المقادير : - 500 ج سبيط – 2 باكيت نودلز – فلفل حراق – فلفل الوان – كسبرة خضراء – صويا صوص - ملح – بسلة – ثوم الطريقة : - نقطع السبيط حلقات ونضعه على النار فى شوية ماء وملح وفلفل يتسلق - نشوح البصل والجنزبيل والفلفل الوان والثوم والفلفل الحراق ونضع شوية خل وليمون ونشوحهم كويس ثم نضع الكاليمارى ونقلبهم ثم نضع الصويا صوص ونقلب - نضع النودلز الجاهزة فى طبق التقديم ونضع عليها الصوص ثم نرصص عليها الكاليمارى مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , الصينى , المكرونة , سبيط , طبخ , مع , مقادير |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|