|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
04-01-2013, 12:00 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
بطاطس محشية باللحمة المفرومة,طريقة تحضير بطاطس محشية باللحمة المفرومة,مقادير طاطس محشبطاطس محشيه باللحمه المفرومه المقادير: 1/2 ك بطاطس صغيره جدا 1/4 ك لحمه مفرومه 2 بصله متوسطه 1 كوب من شوربه دجاج او لحم ملح وفلفل وزنجبيل جاف الطريقه: قشرى البطاطس وقوريها وفى زيت غزير اقليها حتى يصفر لونها وطلعيها على ورق لامتصاص الزيت ابشرى البصل وعصجى اللحم بالملح والفلفل والزنجبيل (يمكن اضافه ملعقه صلصه للعصاج) عند نضوج اللحم اتركيه ليبرد قليلا واحشى بيه البطاطس رصى البطاطس فى صينيه و اسكبى عليها كوب الشوربه وضعيها فى الفرن حى تحمر وجهها وبالف هنا مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
المفرومة , باللحمة , بطاطس , تحضير , طاطس , طريقة , محش , محشية , مقادير |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|