03-31-2013, 06:53 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل شيش طاووق,شيش طاووق,مقادير شيش طاووقالمكونات كيلو من لحمة الدجاج (الصدر) مقطعة إلي مكعبات 4الي 5فصوص ثوم مفروم 2/1 كوب منمايونيز 2م/كعصير ليمون م/كمن الزعتر يابس او الناشف 2/1م/ص فلفل احمر (اختياري ) 2/1م/ص فلفل اسود مكعبات منالفلفل الاخضر والاحمر واعواد شواء خشب(تنقع في الماء لمدة 30دقيقة قبل الاستعمال) 4/1كوب من الكريم الباني الخاصة باطبخ او الزبادي 1بصلة تقطع الي أربع إنصاف وكل نصف يقطع الي نصفين الطريقة: 1- تسخن الشواية علي حرارة مرتفعة ثم في وعاء يخلط الثوم مع المايونيز وعصير أليمون والزعتر والفلفل الأحمروالكريما الباني او الزبادي والفلفل الأحمر وتفرك بة مكعبات الفراخ 2- . توضع قطع الفراخ في الوعاء وتخطي وتترك من ساعتانالي يوم كامل في البراد 3- تغرس قطع الفراخ في الأسياخ مع مكعبات الفلفل الاخضر والاحمر واي نوعحسب الرغبة,وقطع البصل ثم توضع علي الشواية وتقلب بصفة مستمرة علي جميع الجوانب الي إن تطهي جيدا وتقدم مع صلصة الثوم الجاهزة وصحتين وهنا مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
شيش , طاووق , طريقة , عمل , مقادير |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|