|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
03-31-2013, 06:51 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
صدور دجاج بالجبن والبطاطس,تحضير صدور دجاج بالجبن والبطاطس,طريقه تحضير صدور دجاج بالجبالمقادير 6قطع صدور دجاج **1/2 م/ص جنزبيل مفرى **1/2 م/ص ثوم مفرى **3 م/ك صويا صوص **2 م/ك عصير ليمون **1م/ك خل ابيض **3 بطاطس متوسطه مساوقه ومبشورة **1بصله مفريه **1 كوب جبن بارميسان مبشور او رومى **1 مكعب خضار ويفضل لو ملعقه شوربه **1/2 م/ص فلفل اسود **1/4 كوب زيت دوار الشمس الطريقه **يخلط الدجاج مع الزنجبيل والثوم والصويا صوص وعصير الليمون والخل ويترك فى البراد لمدة ساعه **يخلط جيدا البطاطس مع البصل والجبنوالاوريجانو ومكعب الخضار والفلفل الاسود و1/4 كوب حليب **يغطى سطح قطع الدجاج بخليط البطاطس ثم يمسح بقليل من الزيت وتشوى فى فرن ساخن لمدة 1/2 ساعه او حتى يتحمر ثم تقدم ****** بالهناء والشفاء مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
بالجب , بالجبن , تحضير , دجاج , صدور , طريقه , والبطاطس |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|