العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

طريقة عمل الكفته البقسماط

طريقة عمل الكفته البقسماط طريقة عمل الكفته البقسماط نصف ك لحمه مفرومه 1 بصله كبيره - ربع كوب دقيق - زيت للتحمير 1 بيضه -

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 03-11-2013, 07:39 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية جورى
الكاتبة:
اللقب:
عضوة نادي الألف
عرض البوم صور جورى  
معلومات العضوة

التسجيل: 28-2-2013
العضوية: 66529
المشاركات: 1,503
بمعدل : 0.34 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
جورى غير متواجد حالياً

افتراضي

طريقة عمل الكفته البقسماط


طريقة عمل الكفته البقسماط
نصف ك لحمه مفرومه
1 بصله كبيره - ربع كوب دقيق - زيت للتحمير
1 بيضه - ملح - فلفل - بهارات كفته - 2 معلقة بقسماط
طريقة التحضير
توضع اللحمه فى اناء عميق وتبشر البصله ناعم ويوضع عليها الملح والفلفل والبهارات والبيضه والبقسماط ويخلط جيدا وبعد كده نصبع الكفته على القلم ونكون محضرين الدقيق فى طبق مسطح ونلف الكفته صابع صابع فى الدقيق وبعد ما نخلص الكل الصوابع نتركها ربع ساعه وبعد كده نسخن الزيت وتقلى الكفته فى الزيت على نار متوسطه وبالهنا والشفا حتعجبكم اوووووووى اهو تغير طعم الكفته


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO