01-28-2013, 11:44 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
الذ واخف كبده اسكندرانىالمكونات ۱ كيلو كبدة طازجة شرائح /۲ ۲ حبة فلفل أخضر مقطعة فلفل أحمر حار (حسب الرغبة) ٥ فص ثوم ۱ حبة طماطم مقطعة صغيرة ۳ ملاعق كبيرة خل عصير حبة ليمون زيت زيتون ملح - فلفل أسود - شطة (حسب الرغبة) طريقة التحضير تتبل الكبدة بالليمون والخل والملح والفلفل والشطة يوضع الزيت على النار ويقلى الثوم قليلاً نضيف الفلفل الأخضر والفلفل الحار (حسب الرغبة ) نضيف الكبدة وأخيراً نضيف الطماطم المقطعة نقلب قليلاً على نار هادئة وتقدم الذ واخف كبده اسكندرانى مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
02-04-2013, 12:45 PM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| يسلموووووووووووووووو | ||||||
02-13-2013, 10:47 PM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| يعطيك العافيه | ||||||