01-26-2013, 08:01 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
الفراخ على الطريقة اليابانية12 قطعة أوراك فراخ 3/ 4 كوب خل بلسميك 3 3/ 4 ملعقة كبيرة سكر 1/ 2 كوب صويا صوص 1 1/2 كوب ميه 1 1/ 2 فص ثوم 1 1/ 2 فلفل حار الطريقة: 1- حطّي كل المكونات ما عدا الفراخ في حلة على نار عالية وسيبيهم لحد ما يغلوا. 2- قللي درجة الحرارة لمدة 20 دقيقة، وسيبي الخليط يتسوي على نار هادية، مع مراعاة إنك تشيلي أي ترسبات ممكن تظهر على السطح، بعد كده زودي النار وحطي الأوراك في الصوص واطبخيها لحد ما السائل يبقى لزج. 3- رصّي الأوراك في طبق التقديم وصبي عليهم الصوص بعد ما تصفيه من بواقي الثوم والفلفل.. وبالهنا والشفا مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
الطريقة , الفراخ , اليابانية , على |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|