تابعي جديدنا بالفيسبوك


العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية

الفراخ على الطريقة اليابانية

الفراخ على الطريقة اليابانية المقادير: 12 قطعة أوراك فراخ 3/ 4 كوب خل بلسميك 3 3/ 4 ملعقة كبيرة سكر 1/ 2 كوب صويا صوص

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 01-26-2013, 08:01 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية بوسي كات
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة
عرض البوم صور بوسي كات  
معلومات العضوة

التسجيل: 12-1-2013
العضوية: 64946
المشاركات: 250
بمعدل : 0.14 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
بوسي كات غير متواجد حالياً

افتراضي الفراخ على الطريقة اليابانية

المقادير:
12 قطعة أوراك فراخ
3/ 4 كوب خل بلسميك
3 3/ 4 ملعقة كبيرة سكر
1/ 2 كوب صويا صوص
1 1/2 كوب ميه
1 1/ 2 فص ثوم
1 1/ 2 فلفل حار

الطريقة:

1- حطّي كل المكونات ما عدا الفراخ في حلة على نار عالية وسيبيهم لحد ما يغلوا.

2- قللي درجة الحرارة لمدة 20 دقيقة، وسيبي الخليط يتسوي على نار هادية، مع مراعاة إنك تشيلي أي ترسبات ممكن تظهر على السطح، بعد كده زودي النار وحطي الأوراك في الصوص واطبخيها لحد ما السائل يبقى لزج.

3- رصّي الأوراك في طبق التقديم وصبي عليهم الصوص بعد ما تصفيه من بواقي الثوم والفلفل.. وبالهنا والشفا


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO