01-21-2013, 01:20 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
كفتة فراخ وكفتة لحم مشوية على الفحملحم مفروم ناعم ومضاف لية دهن او ليييية بكسر الياء بتفروميها معاها عند الجزار وبحط عليها بهارات وملح وفلفل ومحسنات طعم وثوم بودرة وبقدونس مفروم ناعم وبخلطها كويس وبعد كدة احضر كفتة الفراخ وهى عبارة عن صدور دجاج مفروم ناااعم وبسبها فى المصفة تصفى كل المية اللى فيها واضيف لها بهارات وملح وفلفل وثوم بودة وبقدونس مفروم ناعم واخلطها كويس يالشكل دة وبعد كدة اصبعهم على اسباخ معدن بس انا جربتهم على اسباخ خشب وكانت النتيجة ممتااازة ودة شكل الاسيااخ طبعا بنقعهم فى ماية سخنة مدة ساعة وبعد كدة الفها بورق قصدير بالشكل دة واصبع عليها الكفتى بالشكل دة وكمان ممكن تدخل فرن البتوجاز ومتتحرقش عن تجربة وبعدين احطهم على الفحم وطبعا مش بتاخد وقت خالص لان السيخ تخين وبيخليها تستوى بسرعة برة وجوة وعملت جنبها سلطة متبل عبارة عن باذنجان مشوى ومتقشر ومضاف لية زبادى وطحينة وثوم مفروم ناعم مع الملح والبهارات والفلفل الحاار ودة شكلها وطبع سلطة خضرا وعلشان السندوتشات عملت بصلة مقطعة حلقات ومعاها بقدونس مفروم وعليها عصير ليمون كفتة فراخ وكفتة لحم مشوية على الفحم مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
الفحم , على , فراخ , كفتة , لحم , مشوية , وكفتة |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|