العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه كيكة المكرونه باللحمه المفرومه .. نحتاج الآتي :::: طماطم مفرومه ناعم ثوم طازج جبنة موزاريلا مبشورة جبنه رومي او بارميجانو مبشورة

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 11-27-2013, 10:27 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية نووناn
الكاتبة:
اللقب:
عضوية محظورة
عرض البوم صور نووناn  
معلومات العضوة

التسجيل: 25-11-2013
العضوية: 63530
المشاركات: 98
بمعدل : 0.02 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
نووناn غير متواجد حالياً

طبخ

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه


كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ..

نحتاج الآتي ::::


كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101358hayah.jpg

طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة


كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101359hayah.jpg

لحمه مفرومه
زيت زيتون
زبده
مكرونه اقلام زي اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل

الكميات انتي اللي هاتحديدها علي اد ما تحبي

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101360hayah.jpg

اول حاجه نسلق المكرونه
في ماء مغلي عليه ملح وفلفل

نصفيها ونشطفها بماء جاري

وماتنسوش تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان

المكرونه ما تلزقش في بعضها


كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101361hayah.jpg

في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم

وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون

ونقلب لحد ما ياخد اللون البني


كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101362hayah.jpg

بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه

لحد ما قوامها يتخن

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101363hayah.jpg

في الوقت ده نبدأ نقلب المكرونه
مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101364hayah.jpg

ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك

وطبعا ما ننساش ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط

الناعم عشان تطلع بسهوله

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101365hayah.jpg

بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه
ونحاول نحشي


كل واحده
باللحمه
كويس اوي

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101366hayah.jpg

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101367hayah.jpg

في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش

بعد ما نرش الجبنه علي الوش

ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كده

نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر

نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها

دا شكلها من فوق

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101368hayah.jpg

ومن الجمب

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101369hayah.jpg

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101370hayah.jpg

ملحوظه :

شوفوا الاتنين الفاضيين دول الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانو

ش محشيين كويس

عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس


كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 101371hayah.jpg


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية

قديم 11-28-2013, 11:51 PM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوة مميزة


افتراضي

تسلم يديك حبيبتي عالوصفة ...


رد مع اقتباس
قديم 11-29-2013, 04:51 PM   المشاركة رقم: 3

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:


افتراضي

[email protected]
الله يعطيكي العافية الاكلة حقيقي
بتشهي وتفتح النفس


رد مع اقتباس
قديم 12-10-2013, 04:04 PM   المشاركة رقم: 4

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوية محظورة


افتراضي

تسلمووووووووووا على المرور المميز


رد مع اقتباس
قديم 12-13-2013, 07:18 PM   المشاركة رقم: 5

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
بداية الحياة


افتراضي

تسلمممممممممممممممممم الايادي اممممممممممممممممممممممم


رد مع اقتباس
قديم 12-14-2013, 12:05 AM   المشاركة رقم: 6

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشرفة أولى


افتراضي

رووووووووووعه ماشاء الله
تسلم اديكي



رد مع اقتباس
قديم 12-19-2013, 01:01 AM   المشاركة رقم: 7

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
بداية الحياة


افتراضي

يسلمووووووووووووووووووووو ووو عل موضوع


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO