العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

فراخ محشية أرز بالكبد والاوانص , لمحبى الفراخ طريقة عمل فراخ محشية أرز بالكبد

فراخ محشية أرز بالكبد والاوانص , لمحبى الفراخ طريقة عمل فراخ محشية أرز بالكبد المقادير 1 فرخة حجمها متوسط إلى كبيرة كامله مش متقطعه عشان

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 11-02-2013, 02:34 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية ملكة الفؤاد
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة
عرض البوم صور ملكة الفؤاد  
معلومات العضوة

التسجيل: 29-9-2013
العضوية: 61230
المشاركات: 404
بمعدل : 0.09 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
ملكة الفؤاد غير متواجد حالياً

افتراضي

فراخ محشية أرز بالكبد والاوانص , لمحبى الفراخ طريقة عمل فراخ محشية أرز بالكبد


المقادير
1 فرخة حجمها متوسط إلى كبيرة كامله مش متقطعه عشان نحشيها
2 طماطم حجمهم وسط

للحشو وعمل الأرز :
المقادير 2 ونصف كوب أرز
بصلتين حجمهم كبير
ملح وفلفل أسود
ملعقتين سمن أو زيت ويفضل زيت

أول حاجه هنبتدي بعمل الأرز للحشو

نحط الحلة على النار وفيها الكبده تتشوح حاجه بسيطه



وبعدين نضرب البصلتين في الخلاط ونحطهم على الكبدة ونحط عليهم ملعقتين زيت وملح وفلفل أسود حسب الحاجه نقلب البصل لحد ما يصفر شوية



بعد ما البصل يدبل نحط عليه الأرز شوية ميه بس مش كتير عشان مش عايزينه يستوي أوي عشان لسه هيكمل سوى لما الفراخ تتسلق في الشوربة



ده شكل الفرخة قبل ما تتحشي



وهنا بعد ما الأرز استوى نص سوى نجيب الفراخ ونحشيها بالأرز ونقفلها بالخل أو ممكن بفتلة وأبرة على حسب المتوفر ومننساش اننا نحشي كمان منظقة الرقبة وده شكلها بعد الحشو



وبعدين ضربت الطماطميتين في الخلاط وحطيت عليهم ملح وفلفل أسود وحطيت الطماطم على الفراخ ونجيب صاج أو صينية ونحط فيها الفراخ ونحط الفراخ في الفرن وده شكلها
فراخ محشية أرز بالكبد والاوانص , لمحبى الفراخ طريقة عمل فراخ محشية أرز بالكبد 51221682157.jpg

و هنا بعد ما طلعتها من الفرن وحطيتها في سرفيس وزينتها بالشيبسي




مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية

قديم 12-07-2013, 03:18 AM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة


افتراضي


والله يعطيك ترليون عافيه
سلمتِ ماقدَّم




رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO