تابعي جديدنا بالفيسبوك


العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية

فراخ بالصويا صوص , طريقة جديدة لعمل فراخ بالصويا صوص

فراخ بالصويا صوص , طريقة جديدة لعمل فراخ بالصويا صوص طريق التتبيله دي هي الطريقه المعتمده في اغلب المشويات سواء لحوم او فراخ او شيش

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 11-02-2013, 02:30 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية ملكة الفؤاد
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة
عرض البوم صور ملكة الفؤاد  
معلومات العضوة

التسجيل: 29-9-2013
العضوية: 61230
المشاركات: 404
بمعدل : 0.21 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
ملكة الفؤاد غير متواجد حالياً

افتراضي فراخ بالصويا صوص , طريقة جديدة لعمل فراخ بالصويا صوص


فراخ بالصويا صوص , طريقة جديدة لعمل فراخ بالصويا صوص 92125hayah.jpg
طريق التتبيله دي هي الطريقه المعتمده في اغلب المشويات سواء لحوم او فراخ او شيش طاووك (رائعه مع الشيش طاووك)

المقادير :
فرخه مقطعه 4 قطع او كاملة
صويا صوص (2-3 ملعقه كبيره ) وخلى بالك عشان بتبقى مالحة
علبه زبادي - او ربع لتر لبن رايب
زيت (ربع كوب )
معلقتين صلصه (او كيس صلصه صغير فاين فودز)
1 ملعقه كبيره بودره توم - او توم مفروم
2 ملعقه كبيره زعتر مطحون
ا ملعقه كبيره بابريكا
شويه خل
عصير 2 ليمونه
ملح + فلفل
المقادير كتير شويه بس الطعم يستاهل

الطريقه :
تتبل الفراخ بالمكونات السابقه وتشك بالسكينه لامتصاص التتبيله جيدا
تترك في التلاجه - يفضل يوم كامل وتقلب كل فتره في التتبيله
توضع في ورق الفويل وتغطي بشكل كامل وتدخل الفرن من ساعه لساعه ونص وومكن نزود شويه صوص ليها في نص مده التسويه



مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO