فراخ بالصويا صوص , طريقة جديدة لعمل فراخ بالصويا صوص http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92125hayah.jpg طريق التتبيله دي هي الطريقه المعتمده في اغلب المشويات سواء لحوم او فراخ او شيش طاووك (رائعه مع الشيش طاووك) المقادير : فرخه مقطعه 4 قطع او كاملة صويا صوص (2-3 ملعقه كبيره ) وخلى بالك عشان بتبقى مالحة علبه زبادي - او ربع لتر لبن رايب زيت (ربع كوب ) معلقتين صلصه (او كيس صلصه صغير فاين فودز) 1 ملعقه كبيره بودره توم - او توم مفروم 2 ملعقه كبيره زعتر مطحون ا ملعقه كبيره بابريكا شويه خل عصير 2 ليمونه ملح + فلفل المقادير كتير شويه بس الطعم يستاهل الطريقه : تتبل الفراخ بالمكونات السابقه وتشك بالسكينه لامتصاص التتبيله جيدا تترك في التلاجه - يفضل يوم كامل وتقلب كل فتره في التتبيله توضع في ورق الفويل وتغطي بشكل كامل وتدخل الفرن من ساعه لساعه ونص وومكن نزود شويه صوص ليها في نص مده التسويه |
الساعة الآن 11:55 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO