|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
11-02-2013, 02:13 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
فراخ مخلية محشية باللحمة المفرومة , طريقة عمل فراخ مخلية محشية باللحمة المفرومةودي كانت نهايتها وبعدين تبلتها بعصير البصل والملح والفلفل والحبهان المطحون وبعدين جبت لحمة مفرومة وحطيت عليها البصل اللي أخدت منه العصير وملح وفلفل وصنوبر وفستق( ممكن الأستغناء عنهم ) وفردتها على الفرخة وبعد كده سلقت بيض وقشرته وصفيته زي ماهو واضح بالصورة وبعدين لفيتها وقفلتها بخلة الأسنان ولفيتها في البلاستيك اللي بنغطي بيه الأكل علشان لاتنفك والجناحات كمان خليتهم وحشيتهم باللحمة وبعدين سلقتها عادي زي مابنسلق الفرخة ولما تستوي نحمرها ولما تبرد نقطعها ونزينها بالشيبس وعملت جنبها مكرونة باشميل وشوربة لسان عصفور وسلطة خضراء مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
12-07-2013, 03:21 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| طرح رائع ابدعت واحسنت الاختيار ربي يعطيك العافيه علي هيك طرح | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
المفرومة , باللحمة , طريقة , عمل , فراخ , ليلية , محشية , مخلية |
|