|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
09-30-2013, 12:16 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
شرائح الفليه الكندوز بزبدة الفول السوداني , طريقه تحضير شرائح الفليه الكندوز بزبدة ال المقادير: كيلو شرائح فيليه كندوز. 4 ملاعق زبدة فول سوداني. كوب كريمة. كوب بصل مقطع قطعا صغيرة. ملح وفلفل. الطريقة: أول حاجة هاتبل اللحمة بشوية ملح وفلفل وهاسيبهم مع بعض لمدة نص ساعة علشان اللحمة تتبل كويس وعلى فكرة اللحمة الكندوز بتستوي بسرعة.. بعد مرور النص ساعة هاجيب حلة وهاحط فيها زيت والبصل وهاشوح البصل لمدة عشرة دقائق على النار.. وبعد كده هاحط اللحمة على البصل واشوحهم مع بعض على نار عالية. مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم مقبلات و سلطات |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
ال , السوداني , الفليه , الفول , الكندوز , بزبدة , تحضير , شرائح , طريقه |
|