تابعي جديدنا بالفيسبوك


العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > حلويات وصفات حلى مكسرات

بسبوسة ,مكونات البسبوسة , مقادير بسبوسة

بسبوسة ,مكونات البسبوسة , مقادير بسبوسة بسبوسة المقادير 900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز 450جم سكر 300جم ماء 125 جم شربات تقيل

حلويات وصفات حلى مكسرات

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 09-29-2013, 10:33 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية دلوعه السعوديه
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة
عرض البوم صور دلوعه السعوديه  
معلومات العضوة

التسجيل: 29-9-2013
العضوية: 61242
المشاركات: 489
بمعدل : 0.26 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
دلوعه السعوديه غير متواجد حالياً

افتراضي بسبوسة ,مكونات البسبوسة , مقادير بسبوسة

بسبوسة



المقادير
900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز


450جم سكر
300جم ماء
125 جم شربات تقيل
75جم جوز هند


2 م سمن بلدي او بقري معلب
كيس فانيلا



موضحة في الصورة


الخطوات كما في الصور سهله جدا وهي خلط المكونات كلها معا


وشوفوا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله


الصور موضحه القوام


وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه







وتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه


وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن




وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل





وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه ممكن تركها ليله


كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم







الشربات او القطر


1كجم سكر1كج او ليتر ماء كيس فانيلا


يرفعوا على النار وبمجرد الغليان نعصر نصف ليمونه ونتركه يغلي
واحنا عايزينه يكون شربات خفيف يعني قوامه بين عسل


النحل والماء


ونسقي بيه البسبوسه بمجرد خروجها من الفرن وهو كمان يكون سخن


ملحووووووووظه الشربات اللي داخل في المكونات تقيل في قوام عسل النحل لكن ده خفيف


وبكده يكون عندك الذ بسبوسه



مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم حلويات وصفات حلى مكسرات

قديم 10-02-2013, 10:41 PM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة

التسجيل: 12-8-2013
العضوية: 59230
المشاركات: 101
بمعدل : 0.05 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
رحمتك يارب غير متواجد حالياً

عرض البوم صور رحمتك يارب  
افتراضي

تسلمين . . ربي يعطيك العافيه ..


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO