|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
09-29-2013, 12:16 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلوالكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو خواتي عندي طريقتين مختلفتين من صدور الدجاج (لان الكل مل من عملها بانيه ) ده غير ان طعم الطريقتين طعمها لذيذ جدا الطريقة الاولي (الكودون بلو) بس مختلفة شوية والذ حتجيبي صدور الفراخ المخلية وتقطعيها زي البفتيك بس طخين والافضل تطلبي من البائع صدور سليمة والزيادات شليها ح نعمل بيهم الطبق التاني نفتح الصدر كانه سندويتش ونحشيه جبنة شرايح ولحم معصج ونقفلهم بخلة الاسنان ونقليهم بالبيض والبقسماط واسيبكم مع الصور توضح هنا بع الحشو وده بعد القلي يقدم مع مكرونة ومبشور عليها جبنة علشان يكون فيه تجانس وده شكلها من الداخل ايه رايكم اللي سايل ده الجبنة لما بتسيح جربوها الطعم تحححححفة الصنف الثاني(ستروجونوف) هو نوع من احلي انواع البيكاتا صدور دجاج مخلبة ومقطعه صغير شوية او اللي الزيادات اللي طلعت من تقطيع الصدور من الطبق اللي فات تتبل بالملح والفلفل وتقلي في زيت قليل انقلها علي ورق ثم فب الحلة وفي نفس الطاسة اقلي مشروم وانقلها للصدور تحمري بصلة مبشورةومعاها ملعقة ثوم مفروم وتضيفي للخلطة اللي فاتت نحط الحلة علي النار لحد ومعها نصف كوب مية علشان يكمل السوا وبجرد لما المية تنشف نجيب نصف كوب لبن و مقلبين فيه ملعقة دقيق ونضيفه بعد الغليان نضيف كريمة لباني حوالي ثلاث اربع كوب واتركها تغلي واضبطي الملح حسب ذوقك تؤكل اما باخبز او توضع فوق المكرونة البيضاء الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
05-29-2013, 12:37 PM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| شكرآ لكى حبيبتى موضوع رائع | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
الدجاج-اطباق , الكودون , الكوردن , المطبخ-طريقة , بلو , صدور , لسورة , مصورة , من , وستروجونوف |
|