تابعي جديدنا بالفيسبوك


العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 09-29-2013, 12:16 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية ام القرويين
الكاتبة:
اللقب:
عضوة حيوية
عرض البوم صور ام القرويين  
معلومات العضوة

التسجيل: 25-9-2013
العضوية: 61018
المشاركات: 28
بمعدل : 0.01 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
ام القرويين غير متواجد حالياً

افتراضي الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو


خواتي عندي طريقتين مختلفتين من صدور الدجاج (لان الكل مل من عملها بانيه ) ده غير ان طعم الطريقتين طعمها لذيذ جدا

الطريقة الاولي (الكودون بلو)

بس مختلفة شوية والذ حتجيبي صدور الفراخ المخلية وتقطعيها زي البفتيك بس طخين والافضل تطلبي من البائع صدور سليمة والزيادات شليها ح نعمل بيهم الطبق التاني





نفتح الصدر كانه سندويتش ونحشيه جبنة شرايح ولحم معصج ونقفلهم بخلة الاسنان ونقليهم بالبيض والبقسماط واسيبكم مع الصور توضح

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو 74752hayah.jpg


هنا بع الحشو

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو 74753hayah.jpg

وده بعد القلي يقدم مع مكرونة ومبشور عليها جبنة علشان يكون فيه تجانس


الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو 74754hayah.jpg


وده شكلها من الداخل ايه رايكم


الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو 74755hayah.jpg


اللي سايل ده الجبنة لما بتسيح جربوها الطعم تحححححفة

الصنف الثاني(ستروجونوف)

هو نوع من احلي انواع البيكاتا


صدور دجاج مخلبة ومقطعه صغير شوية او اللي الزيادات اللي طلعت من تقطيع الصدور من الطبق اللي فات

تتبل بالملح والفلفل وتقلي في زيت قليل انقلها علي ورق ثم فب الحلة وفي نفس الطاسة اقلي مشروم وانقلها للصدور

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو 74756hayah.jpg



تحمري بصلة مبشورةومعاها ملعقة ثوم مفروم وتضيفي للخلطة اللي فاتت



نحط الحلة علي النار لحد ومعها نصف كوب مية علشان يكمل السوا وبجرد لما المية تنشف نجيب نصف كوب لبن و


مقلبين فيه ملعقة دقيق ونضيفه




بعد الغليان نضيف كريمة لباني حوالي ثلاث اربع كوب واتركها تغلي واضبطي الملح حسب ذوقك


الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو 74757hayah.jpg


تؤكل اما باخبز او توضع فوق المكرونة البيضاء

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو 74758hayah.jpg

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو 74759hayah.jpg


الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية

قديم 05-29-2013, 12:37 PM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوة مميزة

التسجيل: 25-1-2013
العضوية: 65344
الدولة: بنت المعز لدين الله الفاطمى...القاهرة
المشاركات: 8,312
بمعدل : 4.68 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
هدير غير متواجد حالياً

عرض البوم صور هدير  
افتراضي

شكرآ لكى حبيبتى
موضوع رائع


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO