الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو خواتي عندي طريقتين مختلفتين من صدور الدجاج (لان الكل مل من عملها بانيه ) ده غير ان طعم الطريقتين طعمها لذيذ جدا الطريقة الاولي (الكودون بلو) بس مختلفة شوية والذ حتجيبي صدور الفراخ المخلية وتقطعيها زي البفتيك بس طخين والافضل تطلبي من البائع صدور سليمة والزيادات شليها ح نعمل بيهم الطبق التاني نفتح الصدر كانه سندويتش ونحشيه جبنة شرايح ولحم معصج ونقفلهم بخلة الاسنان ونقليهم بالبيض والبقسماط واسيبكم مع الصور توضح http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...74752hayah.jpg هنا بع الحشو http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...74753hayah.jpg وده بعد القلي يقدم مع مكرونة ومبشور عليها جبنة علشان يكون فيه تجانس http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...74754hayah.jpg وده شكلها من الداخل ايه رايكم http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...74755hayah.jpg اللي سايل ده الجبنة لما بتسيح جربوها الطعم تحححححفة الصنف الثاني(ستروجونوف) هو نوع من احلي انواع البيكاتا صدور دجاج مخلبة ومقطعه صغير شوية او اللي الزيادات اللي طلعت من تقطيع الصدور من الطبق اللي فات تتبل بالملح والفلفل وتقلي في زيت قليل انقلها علي ورق ثم فب الحلة وفي نفس الطاسة اقلي مشروم وانقلها للصدور http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...74756hayah.jpg تحمري بصلة مبشورةومعاها ملعقة ثوم مفروم وتضيفي للخلطة اللي فاتت نحط الحلة علي النار لحد ومعها نصف كوب مية علشان يكمل السوا وبجرد لما المية تنشف نجيب نصف كوب لبن و مقلبين فيه ملعقة دقيق ونضيفه بعد الغليان نضيف كريمة لباني حوالي ثلاث اربع كوب واتركها تغلي واضبطي الملح حسب ذوقك http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...74757hayah.jpg تؤكل اما باخبز او توضع فوق المكرونة البيضاء http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...74758hayah.jpg http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...74759hayah.jpg الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج-اطباق مصورة من المطبخ-طريقة الكوردن بلو |
شكرآ لكى حبيبتى موضوع رائع |
الساعة الآن 12:22 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO