العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

وصفات هايله تجنن وتجوع

وصفات هايله تجنن وتجوع وصفات هايله تجنن وتجوع __________________________________ فتــــــــــه شـــــاورمــــــــا اللحــــــم : ***************************** ال...مقاديـــــــــــــر : **************** 2/1 ك لحم مقطع شراااااائح رفيعة . 1

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 09-19-2013, 09:54 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية janna_sallam
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة
عرض البوم صور janna_sallam  
معلومات العضوة

التسجيل: 23-9-2013
العضوية: 37169
الدولة: مصر (ادخلوها آمنين)
المشاركات: 323
بمعدل : 0.10 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
janna_sallam غير متواجد حالياً

Thumbs up

وصفات هايله تجنن وتجوع


وصفات هايله تجنن وتجوع


وصفات هايله تجنن وتجوع 70832hayah.jpg
__________________________________


فتــــــــــه شـــــاورمــــــــا اللحــــــم :
*****************************
ال...مقاديـــــــــــــر :
****************
2/1 ك لحم مقطع شراااااائح رفيعة .
1 بصله شرائح .
2 فص ثوم مقطع .
2 كوب زبادى .
1 م ص نشا .
فلفل ألوان مقطع مكعبات .
1 ثمرة طماطم مكعبات .
ملح - فلفل - بهار لحم - بهار شاورما .
خبز شامى ( لبنانى ) محمص .
أرز بالكارى أو الزعفران مطبوخ .

الطريقـــــــــــة :
**************
الأول شوحت اللحم بعد ما حطيت عليه ملح وفلفل فى شوية زبدة زيت لحد ما نزل كل مايته وقرب على السوا ولو أتشرب مايته ولسه مستواش ممكن تزودى شوية ماء كمان وبعدين حطيت البصل يتشوح مع اللحم وبعدين الثوم ثم الفلفل الألوان وبعدين قلبت الزبادى مع النشا ووظيفة النشا علشان متحليش الزبادى تخرز على النار وحطيتهم على خليط اللحم وقلبت كويس وحطيت كل البهار اللى أنا عايزاه وأخيرا حطيت مكعبات الطماطم وقلبت تقلبتين وكدا خلصت وبألف هنااااااااااا

وعند التقديم حطيت الخبز المحمص وفوقه الأرز ثم خليط اللحم وبعدين جملت الطبق بالمايونيز وممكن بالقدونس
وصفات هايله تجنن وتجوع 70833hayah.jpg




الكفتة على طريقتي
***************
بجد حلووووة أويييي
المقادير:
*******
... لحمة مفرومه
بصلة
فلفل أحمر وفلفل أخضر قرون
طماطمايه
ملح وفلفل
بهارات
بابريكا
رشششه صغيييرة زنجبيل مطحون
شويه زيت زيتون

الطريقة
*****
هنضرب كل المكونات ماعدا اللحمه في الكبه
وبعدين نخلطها مع اللحمه المفرومه وبعدين نعملها على شكل صوابع او دواير زي ماتحبو
وبعدين هتيجبو صنيه وترصو فيها اللحمه وتدخلوها الفرن تقريبا تلت ساعه او على حسب الفرن اللي عندك
لحد ماتستوي
بجد سهلة اوي وطعمها يجننننن



كبــــــــــــــاب حلـــــــــة :
**********************
المقاديـــــــــــــر :...
****************
2/1 ك لحم مكعبات صغيرة .
4 بصلة .
5 فص ثوم .
ملح - فلفل - جوزة الطيب - بهار لحم - مكعب مرق
ماء على حسب الحاجة.

الطريقـــــــــــة :
*************
نفرم البصل والثوم مع بعض فى الكبة كويس بس فرم خشن وبعدين نحطهم فى الحلة مع زيت ذرة أو زبدة لحد ما يوصل لونهم للبنى نكون مجهزين اللحمه وغسلنها كويس أوى بالخل والملح ونشوحها مع البصل شوية وبعدين نضيف كوبيتين ماية ونسيبهم يغلو مع بعض وكل شوية نشوفها لو احتاجت ماية زوديها بس مش بكميات واحدة واحدة يعنى وحطى البهار وبألف هناااااااااااا

ملحوظــــــــــة :
*************
ممكن كماااااان تحطى معاها بعد إضافة الماء بطاطس مكعبات وجزر مكعبات وبسلة .




مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

قديم 09-25-2013, 03:18 PM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة


افتراضي

يعطيك العافية على الوصفات الرائعة ومششششششكورة


رد مع اقتباس
قديم 09-29-2013, 10:22 PM   المشاركة رقم: 3

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة


افتراضي

مشكور يعطيك الف عافيه


رد مع اقتباس
قديم 10-02-2013, 06:45 PM   المشاركة رقم: 4

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة


افتراضي

شكرا لمروركن على موضوعي وهذا شرف لي ووسام على صدري جزاكم الله عنى كل خير


رد مع اقتباس
قديم 10-08-2013, 05:04 AM   المشاركة رقم: 5

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
بداية الحياة


افتراضي

شكرا لكى اضغطى هنا


[url]http://daewoo1daewoo.maktoobblog.com/[/url]

[url]http://daewoo1daewoo.blogspot.com/[/url]

[url]http://samsung-maintenance.blogspot.com/[/url]

[url]http://samsung1samsung.maktoobblog.com/[/url]

[url]http://whitewhale.maktoobblog.com/[/url]

[url]http://maintenance-speedqueen.blogspot.com/[/url]

[url]http://maintenance-admiralre-frigerators.blogspot.com/[/url]


رد مع اقتباس
قديم 10-11-2013, 04:59 PM   المشاركة رقم: 6

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة


افتراضي

مشكووووووره والله يعطيك الف عافيه


رد مع اقتباس
قديم 11-19-2013, 07:26 PM   المشاركة رقم: 7

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة


افتراضي

يسلمووووووو على الطرح الرائع
في انتظار جديدك
تقبل مروري


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO