العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

وش نفسك فيه ... اطلبى وتدللي

خلاص مليسه بنتظر رأيك فى الوصفات [size="5"]مشكوووووور والله يعطيك الف عافيه مليسه[/si ze]

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 09-06-2013, 11:52 PM   المشاركة رقم: 113

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشرفة مميزة - عضوه مؤسسه ومبدعه


افتراضي

خلاص مليسه بنتظر رأيك فى الوصفات

[size="5"]مشكوووووور والله يعطيك الف عافيه مليسه[/si
ze]


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية

قديم 09-09-2013, 12:43 AM   المشاركة رقم: 114

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
بداية الحياة


افتراضي

الله يعافيكم أوريد زفات إسلامية جديدة الآن


رد مع اقتباس
قديم 09-09-2013, 02:01 AM   المشاركة رقم: 115

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشرفة مميزة - عضوه مؤسسه ومبدعه


افتراضي

مشكووووووووووووووووووره على المرووووور فوز بس الزفات مو هنا فى منتدى العروووووووووس هههههههههههه


رد مع اقتباس
قديم 09-19-2013, 06:03 AM   المشاركة رقم: 116

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشرفة مميزة - عضوه مؤسسه ومبدعه


طبخ الفراخ المحشية..أكله ما شاء الله عليها..


الفراخ المحشية

قبل ما اقولكم علي طريقتها ,اقولكم ان جوزي دايما يهزر و يقولي لما دقت الفراخ المحشيه بتاعتك قلت يالا بقي نتمم الجوازه ,و بعد الجواز للاسف معملتهاش غير مرات معدوده , ما خلاص بقي هههههههههه



نبتدي الوصفه بقي :
فرخه متوسطه و يا ريت لو صغيره متبله كويس ببصل مبشور و طماطم مبشوره و فلفل و ملح و رشه حبهان
نصف كوب ارز
بصله مبشوره متوسطه
كبد فراخ حوالي نصف كوبايه مغسوله كويس بملح و خل و مقطعه صغير
معلقتين سمن
ملح و فلفل و بهار و رشه جنزبيل

الطريقه :

1-شوحي البصله علي النار لحد ما تبقي دهبي و ضيفي الكبد و قلبي
2-لما تلاقي الكبد لونها اتغير و اتشوحت مع البصله ضيفي البهارات و ملح و فلفل و رشه جنزبيل بس شويه بهارات حلوين
3-حطي كوبايه ميه و سيبيها تغلي شويه و بعدان ضيفي الارز المغسول طبعا و منقوع شويه
4-لما الارز يغلي و يتشرب الميه حتلاقي لونه اغمق من البهارات و الكبد اقفلي النار و كده الحشوه جاهزه
5- هاتي بقي الفراخ المتبله و احشيها و دخلي الرز بيو الوراك و الجوانب و الصدر طبعا و قفلي رجلاها بالخله











6-ادهنيها من بره سمنه و بعدان انا بحطها في كيس الفرن بتستوي و تتحمر و بتطلع حلوه اوي ،بس خليها علي الرف اللي في النص او لو ما عندكيش حطيها في صينيه و عليها كوبايتين ميه و غطيها بورق الفويل و لما تفتحي عليها و تستوي شيلي الفويل علشان تحمر
بس اوعي تسلقيها الرز بيعجن و نكهته بتنزل في الشوربه
جربي طريقتي و ادعيلي








بالهنا والشفا


رد مع اقتباس
قديم 09-19-2013, 03:11 PM   المشاركة رقم: 117

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشرفة أولى


افتراضي

تسلم اديك اشجان


رد مع اقتباس
قديم 09-23-2013, 09:37 PM   المشاركة رقم: 118

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشرفة مميزة - عضوه مؤسسه ومبدعه


افتراضي

مشكوووووووووووووووووووووو وووووره عطر وهنا وشفا على قلبك


ودى طريقة الفراخ المشويه بدون شوايه بالصور نحفه



أضغط هنا

طريقة عمل الدجاج المشوي ...طريقه جديده للشوى تعجبك



رد مع اقتباس
قديم 09-28-2013, 11:28 AM   المشاركة رقم: 119

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشرفة مميزة - عضوه مؤسسه ومبدعه


مميز

حاااااااااااااااااااااااا ااااجه حلووووووووووووووووووووووو ووووووووووه هههههههههههههههه

. ...



























كيكة أيس كريم مع الأوريو







لذيذة الى بكراااا



















المقادير


6 قطع ايس كريم سندويش أو أكثر على حسب حجم الصينية

كوب كريمه خفق

2 ظرف دريم ويب

ظرف كريمة كراميل

6 قطع كيري

1/2 علبة قيمر الكبير

8 حبات أوريو








الطريقه :


في الخلاط تحطين ( الكريما لما تتكثف ) بعدين تحطين فوقها ( الدريم ويب + ظرف الكريمة كراميل + الجبن+ القيمر )

تخلطييين لحد ماتتجاانس


تصفين الآسكريم بصينية البايركس


صبي فوق الايسكريم الخلطه

افردي الخلطه عشان يصير شكلها متسااوي

ثم نفرغ بسكوت الاوريو من الحشوه ونكسره تكسير خشن
ثم رشيه فوق الخلطة



اخر حااقه ,





حطيه بالفريزر مدة لا تقل عن 4 ساعات عشان تجمد الخلطه

وطلعيه وقديمه على طوول عشان مايذوب ويخرب شكله











وبالهناء والعافيه








اتمنى اكون قدمت شي يرضيكم ويعجبكم







رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO