العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية

الارز البخاري السعودي - خطوات اعداد الارز البخاري

الارز البخاري السعودي - خطوات اعداد الارز البخاري [CENTER][SIZE=5][COLOR=DarkOrchid] [/COLOR][/SIZE][B]الارز البخاري السعودي - خطوات اعداد الارز البخاري[/B] [B]الارز البخاري السعودي - خطوات اعداد الارز البخاري[/B]

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 09-04-2013, 03:04 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية نجدية كيوت
الكاتبة:
اللقب:
كاتبه في شبكة حياة
عرض البوم صور نجدية كيوت  
معلومات العضوة

التسجيل: 7-8-2013
العضوية: 59007
المشاركات: 1,010
بمعدل : 0.22 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
نجدية كيوت غير متواجد حالياً

طبخ

الارز البخاري السعودي - خطوات اعداد الارز البخاري


[CENTER][SIZE=5][COLOR=DarkOrchid] [/COLOR][/SIZE][B]الارز البخاري السعودي - خطوات اعداد الارز البخاري[/B]
[B]الارز البخاري السعودي - خطوات اعداد الارز البخاري[/B]
[B]الارز البخاري السعودي - خطوات اعداد الارز البخاري[/B]
[FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=5]
[/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=5]
[/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=5][COLOR=darkorchid][I][IMG]http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/58148hayah.jpg[/IMG]

الرز البخاري السعودي

المقادير
لحم قطع بعضمه ويكون هبر أو دجاج بس باللحم أطعم
3حبه طماطم نصف صلصه أو حسب حبك للون ممكن تزودي شويه صلصه بس لا تكتر عشان لا يكون لونه غامق
من 3الى4حبه بصل
ملح وفلفل أسود حبوب
20حبه هيل
عود قرفه
قطعه من قشر البرتقال أو ليمون ناشف أنا أحط حبه جزره خولنجان عربي يعني الحبات الكبيره لأن الخولنجان الصغير تبع الأكل الجاوي وحيغير الطعم شوفي لازم تتمهلي في التسويه حكاية انك تسلقي اللحمه وبعدين تسوي الأكل ما ينفع ما يطلع نفس الطعم

الطريقه:
تحطي الزيت وفوقه البصل وتكشنيه لمن يسير لونها أصفر نحط الخولنجان واللحمه والبهار في علبة البهار ونكشنها لمن لونها كمان يتغير بعدين تحطي الصلصة وكمان تسيبيها شويه على النار ويعدين نحط الطماطم ونسيبها تتشربها وبعد كده نحط المويه عشان تستوي اللحمه لمن تستوي أنتبهي لا تكتر عليكي المويه تكون يادوب أكتر من الرز بأ صباعين أو أقل ونضيف الملح الرز يكون امريكي لازم لأن الرز الهندي حيغير الطعم[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B]الارز البخاري السعودي - خطوات اعداد الارز البخاري[/B]
[B]الارز البخاري السعودي - خطوات اعداد الارز البخاري[/B]

[/CENTER]

مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية

قديم 09-05-2013, 12:21 AM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوية التاج الذهبي


افتراضي

يسلموووووووو حبيبتي عالوصفة اللذيذة

دمـــــتي بخير ..


رد مع اقتباس
قديم 09-05-2013, 12:37 AM   المشاركة رقم: 3

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشرفة أولى


افتراضي

يسلمووووووووو وصفة حلوى


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO