07-19-2013, 02:06 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
الممبار بالطريقة المصريةممبار أرز ابيض مصرى بهارات ملح فلفل خل ليمون خضار طماطم بصل زيت الطريقة: ينظف الممبار جيدا يخلط الممبار بملح و ليمون و خل طريقه عمل الحشوة : يخلط الارز الابيض المصري و الخضرة و طماطم قطع صغيره و بصل مقطع و ملح وفلفل و بهارات يحشى الممبار و يوضع في ماء مغلي لحين النضج ثم يرفع الممبار بالطريقه المصرية من الماء و يصفي جيدا يقلي الممباربالطريقه المصرية في زيت عميق حتي يتحمر و بالهناء و الشفاء مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|