الممبار بالطريقة المصرية المقادير: ممبار أرز ابيض مصرى بهارات ملح فلفل خل ليمون خضار طماطم بصل زيت الطريقة: ينظف الممبار جيدا يخلط الممبار بملح و ليمون و خل طريقه عمل الحشوة : يخلط الارز الابيض المصري و الخضرة و طماطم قطع صغيره و بصل مقطع و ملح وفلفل و بهارات يحشى الممبار و يوضع في ماء مغلي لحين النضج ثم يرفع الممبار بالطريقه المصرية من الماء و يصفي جيدا يقلي الممباربالطريقه المصرية في زيت عميق حتي يتحمر و بالهناء و الشفاء:62: |
الساعة الآن 08:29 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO