طريقه عمل الروست بيف البارد المقادير: عمود جاموسي وزن 2 ونصف تقريبا او حسب ما يزن (التربيانكو) كيلو لحم مفروم 2 فص ثوم مفروم 1 قرن فلفل رومي حار مفروم بهارات عربيه 3 م-ص ملح + فلفل اسود 250 جرام زبده طبيعيه او نباتيه 2 كوب روب او زبادي 3 م-ك خل بلسمي م-ص ملح البحر نصف كوب زيت 3 كوب ماء مياه للتسويه الطريقة: يخلط كيلو اللحم المفروم مع البهار والملح جيدا يدهن عمود اللحم المفرود من الداخل بالثوم والفلفل الرومي يوضع اللحم المفروم المتبل بداخل العمود كحشو و يلف العمود عليه ليصبح شكل اسطواني يلف عمود اللحم بحبل او خيط قوي نظيف ليعطي شكل اسطواني متماسك عند الطهو يوضع الزبادي مع الخل البلسمي مع الملح البحري و ينقع فيه العمود يوم كامل بالثلاجه تحضر صينيه و تفرش بورق المونيوم (ورق فويل) ثم القيام بعمليه تصفية عمود اللحم من الخلطه يوضع نصف كوب الزيت في الصينيه مع 3 كوب ماء يدهن عمود اللحم بالزبده الطريه بعد دهن عامود اللحم يوضع بالصينيه و تصب الخلطه يغطي بورق الفويل و يوضع في الفرن على درجة حرارة 280 لمده ساعتين ويقطع الروست البارد قطع متوسطة السمك و بالهنا و الشفا:eh_s(7): |
الساعة الآن 02:35 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO