منتديات شبكة حياة

منتديات شبكة حياة (http://www.hayah.cc/forum/)
-   أطباق رئيسية (http://www.hayah.cc/forum/24/)
-   -   طريقه عمل الروست بيف البارد (http://www.hayah.cc/forum/t49264.html)

أوتار حساسة 07-12-2013 01:11 AM

طريقه عمل الروست بيف البارد
 
المقادير:

عمود جاموسي وزن 2 ونصف تقريبا او حسب ما يزن (التربيانكو)
كيلو لحم مفروم
2 فص ثوم مفروم
1 قرن فلفل رومي حار مفروم
بهارات عربيه
3 م-ص ملح + فلفل اسود
250 جرام زبده طبيعيه او نباتيه
2 كوب روب او زبادي
3 م-ك خل بلسمي
م-ص ملح البحر
نصف كوب زيت
3 كوب ماء مياه للتسويه





الطريقة:


يخلط كيلو اللحم المفروم مع البهار والملح جيدا
يدهن عمود اللحم المفرود من الداخل بالثوم والفلفل الرومي
يوضع اللحم المفروم المتبل بداخل العمود كحشو
و يلف العمود عليه ليصبح شكل اسطواني
يلف عمود اللحم بحبل او خيط قوي نظيف ليعطي شكل اسطواني متماسك عند الطهو
يوضع الزبادي مع الخل البلسمي مع الملح البحري و ينقع فيه العمود يوم كامل بالثلاجه
تحضر صينيه و تفرش بورق المونيوم (ورق فويل)
ثم القيام بعمليه تصفية عمود اللحم من الخلطه
يوضع نصف كوب الزيت في الصينيه مع 3 كوب ماء
يدهن عمود اللحم بالزبده الطريه
بعد دهن عامود اللحم يوضع بالصينيه و تصب الخلطه
يغطي بورق الفويل و يوضع في الفرن على درجة حرارة 280 لمده ساعتين
ويقطع الروست البارد قطع متوسطة السمك

و بالهنا و الشفا:eh_s(7):


الساعة الآن 02:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO