07-06-2013, 02:46 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
فراخ على الطريقة اللبنانية - الفراخ الشهية من المطبخ اللبنانىفراخ على الطريقة اللبنانية - الفراخ الشهية من المطبخ اللبنانى فراخ على الطريقة اللبنانية - الفراخ الشهية من المطبخ اللبنانى فراخ على الطريقة اللبنانية - الفراخ الشهية من المطبخ اللبنانى المقادير:
الطريقة: 1- هاتي الفرخة، واغسليها كويس، وبعد كده اخلطي كل المقادير الباقية معبعضها البعض، واحشي بيهم قلب الفرخة، وبين الجلد واللحم، ورشي عليها منبرة الزيت وسيبها لمدة ساعتين علشان تتبل. 2- بعد مرور الساعتين هاتي صينية فرن وحطي فيها الفرخة ودخليها الفرن لمدة ساعة ونصف، أو لغاية ما تستوي وتحمر. 3- بعد كده خرجيها وحطيها في أطباق التقديم، وعلى فكرة ممكن مع الطبق دهتعملي طبق مكرونة بيضاء وتاخدي الصوص بتاع الفرخة تحطيه على المكرونة. فراخ على الطريقة اللبنانية - الفراخ الشهية من المطبخ اللبنانى فراخ على الطريقة اللبنانية - الفراخ الشهية من المطبخ اللبنانى مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
07-14-2013, 03:14 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| يسلمووووووو حبيبتي عالوصفة الحلوة | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
الشهية , الطريقة , الفراخ , اللبنانى , اللبناني , اللبنانية , المطبخ , على , فراخ , من |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|