فراخ على الطريقة اللبنانية - الفراخ الشهية من المطبخ اللبنانى فراخ على الطريقة اللبنانية - الفراخ الشهية من المطبخ اللبنانى فراخ على الطريقة اللبنانية - الفراخ الشهية من المطبخ اللبنانى فراخ على الطريقة اللبنانية - الفراخ الشهية من المطبخ اللبنانى المقادير:
الطريقة: 1- هاتي الفرخة، واغسليها كويس، وبعد كده اخلطي كل المقادير الباقية معبعضها البعض، واحشي بيهم قلب الفرخة، وبين الجلد واللحم، ورشي عليها منبرة الزيت وسيبها لمدة ساعتين علشان تتبل. 2- بعد مرور الساعتين هاتي صينية فرن وحطي فيها الفرخة ودخليها الفرن لمدة ساعة ونصف، أو لغاية ما تستوي وتحمر. 3- بعد كده خرجيها وحطيها في أطباق التقديم، وعلى فكرة ممكن مع الطبق دهتعملي طبق مكرونة بيضاء وتاخدي الصوص بتاع الفرخة تحطيه على المكرونة. فراخ على الطريقة اللبنانية - الفراخ الشهية من المطبخ اللبنانى فراخ على الطريقة اللبنانية - الفراخ الشهية من المطبخ اللبنانى |
يسلمووووووو حبيبتي عالوصفة الحلوة |
الساعة الآن 05:31 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO