|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
07-05-2013, 04:46 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
رومى محشى - طريقة عمل الفلفل الرومى المحشى - خطوات تحضير محشى الفلفل الرومى رومى محشى - طريقة عمل الفلفل الرومى المحشى - خطوات تحضير محشى الفلفل الرومى رومى محشى - طريقة عمل الفلفل الرومى المحشى - خطوات تحضير محشى الفلفل الرومى رومى محشى - طريقة عمل الفلفل الرومى المحشى - خطوات تحضير محشى الفلفل الرومى المائدة: فلسطين الوجبة: أطباق رئيسية الكمية تكفي: 3 المقادير: كيلو فلفل رومى تقريبا 6 حبات ملون رز بسمتى3 اكواب بقدونش حزمة كفتة 500 قرام حبتين طماطم حبتين بصل بهارات ملح ثوم مفروم ناعم نصف كوب زيت ماء طريقة التحضير: اول شى انقعى الارز لمة 30 دقيقة بماء دافى وبعدها صفى الارز وضعيه فى وعاء عميق ونفرم البصل نام والطماطم والبقدونس ونضعهم على الارز ونضح البهارات والملح حسب ارغبة وثو ننزع الطبقة العلوية من الفلفل ونرفع البزور ونغسلها جيدا ونحشى الخليط فى كل حبة مع مراعات نترك قدر 1 سم لنعطى مسافة الارز عند النضوج ثم نضع الماء يغمر الفلفل وتترك على النار وعند الغليان نضعف النار وترفع من على النار وتقدم وبالهنا والشفا رومى محشى - طريقة عمل الفلفل الرومى المحشى - خطوات تحضير محشى الفلفل الرومى رومى محشى - طريقة عمل الفلفل الرومى المحشى - خطوات تحضير محشى الفلفل الرومى مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
07-06-2013, 01:50 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| يسلمووووووو حبيبتي عالوصفة اللذيذة دمـــــــتي بخير .. | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
الرومى , الفلفل , المحشى , المحشي , تحضير , خطوات , رولي , رومى , طريقة , عمل , محشى , محشي |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|