|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
07-01-2013, 05:12 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
كبده على الطريقه الاسكندرانيه -, كبده اسكندرانيه لذيذه , كبده طعمه على الطريقه الاسككيلو كبدة مقطعة شرائح رفيعة البهارات شطة ( فلفل حار ) ، كمون ، كزبره ناشفة فلفل حار أو رومي مقطع شرائح طماطم مقطعة 3 ملعقة كبيرة خل عصير ليمونة الطريقة : - تبلي الكبدة بالثوم و البهارات و الخل و الملح ، و دعيها مدة يوم كامل في التتبيلة . - نضع زيت على النار حتى يسخن ثم نسقط فيه الثوم المدقوق ونقلبه ثم نضع الكبدة ونقلب و ستظهر فوراً الرائحة الطيبة ، ونخفض الحرارة بعد أن يتغير لون الكبدة و نضيف حلقات الفلفل الأخضر ليكمل نضجه مع الكبدة و نغطيها و نتركها ربع ساعة و لا داعي لإضافة الماء . و بعد ذلك نرفع الغطاء و نقلب جيداً حتى تتشرب مائها و تتحمر فى زيتها. - قدميها ساخنة مع الخبز و سلطة الطحينة و السلطة الخضراء والبطاطس المحمرة . مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
07-01-2013, 05:41 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| كبده تجنن [COLOR="Seaالسلام عليكم[CENTER] [/ تسلم ايديك الكبده تجنن انا بعملها بنفس الطريقه بس الجديد اضافه الخل حعملها بنفس طريقتكCENTER]Green"][/COLOR] | ||||||
08-09-2013, 11:57 PM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| يسلمووووووووو حبيبتي عالوصفة الحلوة دمــــــتي بخير .. | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
لذيذه , الاسك , الاسكندرانيه , الطريقه , اسكندرانيه , على , طعمه , كبده |
|