كبده على الطريقه الاسكندرانيه -, كبده اسكندرانيه لذيذه , كبده طعمه على الطريقه الاسك كبده على الطريقه الاسكندرانيه -, كبده اسكندرانيه لذيذه , كبده طعمه على الطريقه الاسكندرانيه http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...30255hayah.jpg كيلو كبدة مقطعة شرائح رفيعة البهارات شطة ( فلفل حار ) ، كمون ، كزبره ناشفة فلفل حار أو رومي مقطع شرائح طماطم مقطعة 3 ملعقة كبيرة خل عصير ليمونة الطريقة : - تبلي الكبدة بالثوم و البهارات و الخل و الملح ، و دعيها مدة يوم كامل في التتبيلة . http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...30256hayah.jpg - نضع زيت على النار حتى يسخن ثم نسقط فيه الثوم المدقوق ونقلبه ثم نضع الكبدة ونقلب و ستظهر فوراً الرائحة الطيبة ، ونخفض الحرارة بعد أن يتغير لون الكبدة و نضيف حلقات الفلفل الأخضر ليكمل نضجه مع الكبدة و نغطيها و نتركها ربع ساعة و لا داعي لإضافة الماء . http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...30257hayah.jpg http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...30258hayah.jpg http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...30259hayah.jpg و بعد ذلك نرفع الغطاء و نقلب جيداً حتى تتشرب مائها و تتحمر فى زيتها. http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...30260hayah.jpg - قدميها ساخنة مع الخبز و سلطة الطحينة و السلطة الخضراء والبطاطس المحمرة . http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...30255hayah.jpg |
كبده تجنن :61::61:[COLOR="Seaالسلام عليكم[CENTER] [/ تسلم ايديك الكبده تجنن انا بعملها بنفس الطريقه بس الجديد اضافه الخل حعملها بنفس طريقتكCENTER]Green"][/COLOR] |
يسلمووووووووو حبيبتي عالوصفة الحلوة دمــــــتي بخير .. |
الساعة الآن 11:04 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO