اطباق رمضانيه هنديه - طريقه عمل اكل هندي حار اطباق رمضانيه هنديه - طريقه عمل اكل هندي حار اكل هندي حار بالصور، اكلة هندية حارة http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...29393hayah.jpg المقادير صدور دجاج تندورى ومستوية الخلطة بصلة متوسطة ومقطعة 1\4كوب كاجو فلفل اخضر حار كزبرة خضرة ملح +فلفل اسود جنزبيل طازج شطة أو فلفل أحمر (على حسب الطلب تكون الحرارة) +كمون +قرفة بسيط+فص حبهان مطحون ***مقادير الصلصة *** ملعقة صغيرةكمون حصى بصلة متوسطة مفرومة توم مفروم فلفل اخضر حار مفروم طماطم مقطع قطع صغيرة علبة زبادى 1\2كوب كريمة لبانى كزبرة خضرة مفرومة الطريقة نضع كل مكونات الخلطة فى الخلاط ونفرمهم ناعم ثم نضعهم فى طاسة بها زيت بسيط ونقلبهما على النار لمدة 10دقائق حتى يغلظ قوامها ناتى بطاسة ونضع فيها زيت بسيط وكمون حصى والبصلة ونقلبهما ثم نضع التوم والفلفل الحار والطماطم ونقلبهم جيدا ثم نضع عليهم خليط الخلطة ونقلبهم جيدا ثم نضع الزبادى والكريمة ونقلبهم جيدا ثم نقطع صدور الدجاج قطع متوسطة ونضعها فى الصلصة والكزبرة الخضرة المفرومة ونقلبهم لمدة 5دقائق حتى يمتزجوا ثم نضعهم فى طبق التقديم ونزينهم بكزبرة مفرومة ونقدمها مع بيض مسلوق وبالهنا والشفا بالعافية عليكم |
يسلموووووو حبيبتي عالطرح الجميل دمـــــــتي بخير .. |
الساعة الآن 08:42 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO