06-22-2013, 01:59 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
الشطة الصينيةنصف كيلو شطه حمراء قرون صغيره ربع كيلو فلفل احمر رومي ثلث كيلو فلفل اخضر رومي ربع كيلو بودرة شطة حمراء 100 جم فلفل اسوداو ابيض ٤ ثمرات طماطم متوسطة الحجم ٢ م-ص صلصة طماطم ١ ملعقة صغيرة ملح. ١ كوب من الزيت النباتي ٣ فصوص ثوم مدقوق الطريقة: يتم تقطيع ثمرات الفلفل الي اجزاء مربعة صغيرة الحجم يزال عنق قرون الشطه الحمراء تغسل الطماطم و تقطع الي مكعبات صغيره الحجم بنفس حجم الفلفل و من ثم يتم قلي قرون الشطهالحمراء في قليل من الزيت ثم يضاف اليها الفلفل و يترك جانبا يجهز قدر اخر و يوضع به القليل من الزيت و يضاف اليه الثوم و يترك علي نار متوسطه الحراره حتي يذبل ثم تضاف صلصه الطاطم و الطماطم المقطعه و الفلفل و الشطه و الفلفل الاسود الي الثوم و يقلب جيدا و من ثم تحفظ الشطه الصينيه في برطمانات و تقدم الشطه الصينيه و بالهناء و الشفاء مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم مقبلات و سلطات |
|