تابعي جديدنا بالفيسبوك


العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

نصائح لعمل الفشار 2013 , اهم النصائح لعمل الفشار 2013

نصائح لعمل الفشار 2012 , اهم النصائح لعمل الفشار 2012 الطريقة: تحطى الحلة على النار هادية حطى الزيت والفيشار واستنى لما تسمعى صوت اول فرقعة

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 05-16-2013, 12:27 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية غزال نجد
الكاتبة:
اللقب:
عضوة نادي الألف
عرض البوم صور غزال نجد  
معلومات العضوة

التسجيل: 3-3-2013
العضوية: 48832
الدولة: سعودية 100%
المشاركات: 1,132
بمعدل : 0.54 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
غزال نجد غير متواجد حالياً

افتراضي نصائح لعمل الفشار 2013 , اهم النصائح لعمل الفشار 2013


الطريقة:
تحطى الحلة على النار هادية
حطى الزيت والفيشار
واستنى لما تسمعى صوت اول فرقعة
اطفى النار لمدة دقيقة واحدة
بعد دقيقة افتحى النار وتكون وسط
وطول ما الحلة على النار افضلى هزى فيها فى اتجاهك والعكس
اول ما صوت الفرقعة ينتهى حطى الفشار فى بولة واسعة


للحصول على نكهات مختلفة:
سيحى شيكولاتة وصبيها على الفيشار وقلبى او

ضيفى عسل اسود وقلبى و الفيشار سخن
او حطى شوية بودرة توم لو بتحبى طعم التوم +شوية ملح
لو بتحبى طعم البصل حطى بودرة بصل +شوية ملح
فى ناس بتعمل طعم التوم او البصل كالاتى"تسيح 3 معالق زبدة وتحط فيهم بودرة البيصل او التوم وبعد كده تصبها على الفيشار بس انا بحس ان الزبدة تقيلة قوى و الفيشار المفروض يكون خفيف"
فى ناس بتط بابريكا +شطة +ملح
او حطى جبنة رومى مبشورة على الفيشار وهوه سخن بس بعد ماتطلعيه فى بولة الاول مش وهوه فى الحلة


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO