05-16-2013, 12:05 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
خلطة بهارات بايدك 2013 , تعلمى عمل خلطة بهارات بايدك 2013حوالى ثمن كيلو بودرة كارى معلقة طعام قرفة روز مارى + نصف جوزة الطيب + معلفة زعتر صغيرة+ من 3:4 عيدان قرنفل +5فصوص حبهان حطيهم فى المطحنة واطحنيهم كويس اوى 2 ملعقة طعام جنزبيل مطحون 2ملعقة طعام ثوم بودرة 4ملاعق بصل بودرة 3 اكياس مرقة فورية ولو مش عندك مش مهم!! معلقة صغيرة من كل من شطة+ كسبرة + كمون معلقة صغيرة بقدونس مجفف اخلطى كل البهارات السابقة وقلبيها كويس وحطيها فى برطمان زجاج استعمليها بقى فى كل حاجة عندك وادعيلى!هتلاقى طعمها قريب جداااااا من الفاين فودز والماجى استخدامات للخلطة مكن تحطى شوية منها على زبادى وعصير ليمون وتبلى بيها الفراخ او اللحم وحطيها فى الفرن مقولكيش على الطعم حاجة سريعة كده لو مفيش وقت تتبلى وبدل ما تحمرى الفراخ وبس؟؟!! بعد ما تسلقى اللحمة او الفراخ دوبى شوية ملح صغيرين وشوية من خلطتى الخاصة !1 وعصير ليمون مع زبادى وحطيها تحت الشواية ويا دوب تحمر مممممممممممم وكمان تحطيها على البرجر او الكفته او اى نوع لحمة هتعمليها؟؟ وفى كمان خلطة روعة عارفة البقسماط المتبل ؟؟ هاتى بقسماط وعليه معلقتين كبار دقيق وزيهم دقيق وتبليهم بمعلقة من الخلطة دى وشعرة ملح وفلفل و حطيهم كلهم فى برطمان زجاج واستعمليهم وقت ما تحتاجى لكل البانيهات!! مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , بايدك , بهارات , تعلمى , تعلمي , خلطة , عمل |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|