![]() | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
![]() بطاطس باللحمة المفرومة - طريقة طبخ بطاطس باللحمة المفرومة بطاطس باللحمة المفرومة - طريقة طبخ بطاطس باللحمة المفرومة المقادير: بطاطس مقطعة الخضروات(ساق كرفس، جزرة و بصلة).. و تقطع مكعبات صغيرة ملعقة دقيق 3 ملاعق زبده أو زيت ملعقة زعتر كوب صوص اللحم لحم مفروم الطريقة: توضع مكعبات البطاطس فى ماء مع الملح و الكمون أو أى توابل من اختيارك و تغلى حتى النضج.. و اتركيها جانبا سخنى الزبدة على النار أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم النار و اتركيهم عليها حتى يحمروا.. ثم أضيفى اللحم المفروم استمرى فى التقليب عندما يأخذ اللحم اللون البنى.. ميلى الحلة و تخلصى من الزبدة الزائدة أضيفى ملعقة الدقيق مع التقليب أضيفى صوص اللحم و الزعتر و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النار حتى تنضج تماما أثناء نضج اللحم اهرسى البطاطس المسلوقة احضرى صينية و ضعى اللحم و الخضروات فى قاعها ثم البطاطس المهروسة قطعى قطعة زبدة قطع صغيييرة و أنثريها على الوجه مع الفلفل الأحمر(و يمكنك وضع شيدر مبشور أو موتزاريلا ادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه هذا الشكل النهائي للصينية بطاطس باللحمة المفرومة - طريقة طبخ بطاطس باللحمة المفرومة بطاطس باللحمة المفرومة - طريقة طبخ بطاطس باللحمة المفرومة مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() | المشاركة رقم: 2 | |||||||||||||||||||||
| ![]() يسلموووووووووو حبيبتي عالوصفة الحلوة دمــــــتي بخير .. | |||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
الكلمات الدلالية (Tags) |
المفرومة , باللحمة , بطاطس , طبخ , طريقة |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|