05-04-2013, 02:52 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
اكلات صينيةالسلام عليكم ورحمة الله وبركاته كيفكم يا بنوتات انشاء الله تما ياللا جهزوا المطبخ طريقة عمل اكلات صينيه بالصور ربما الكثير والكثير منكم يعرفون الافاده الصحيه للاكل الصيني بما فيه من فيتامينات ومواد مغذيه وهذه مجموعه من المأكولات من دولة شنغهاي طبق الارز بالجمبري مكرونه بالخضار والتوابل وذى أحلى اكله عجبيتنى هناك الشوربه الصيني وذى طعمها لذيذ جدا اسمها باصيني بودز وبتبقى محشيه خضار او مشرم او جمبري ودى نوع تانى من البودز معاها صوص عشان تستمع بالاكل الصيني لازم تاكل بالصيني هههههههه وعشان تاكل بالصيني لازم تستخدم chopsticks او العيدان المشهوره للاكل الصيني وهنا بقى ييجي دور الموضوع انك تتعلم منه استخدام العيدان الخشبيه عن طريق الرسمه البسيطه دى وفى كمان العيدان الفضيه ودى قصه قالتهالى المترجمه الصينيه لما كنت فى شنجهاي انه كان فى زمان امبراطور صيني مشهور فحبو وزرائه يغتالووه فحطوله سم فى الشوربه فا من حسن حظه انه كان بيستخدم العيدان الفضيه على طول فى اكله فا لما استخدمها فى اكله لون الفضه اتغير وعرف انه دا سم . ولذلك تجدون معظم أثرياء الصين لا يستخدمون الا silver or gold chopsticks او العيدان الفضيه او الذهبيه ولكى يتم تسهيل وتبسيط الاكل بهذه العيدان للاجانب عملو عيدان جديده وبشكل جديد مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
08-25-2013, 01:07 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| يسلموووووو حبيبتي عالوصفة الحلوة دمــــــتي بخير .. | ||||||