طريقة عمل كرسون بالجبنه - أحلى كرسون بالجبنه - طريقه عمل الكروسان - طريقة عمل كرسون بالجبنه - أحلى كرسون بالجبنه - طريقه عمل الكروسان - طريقه سهله للكروسان طريقة عمل كرسون بالجبنه - أحلى كرسون بالجبنه - طريقه عمل الكروسان - طريقه سهله للكروسان <font size="5">السلام عليكم سويت كراسون مره لذيذ وطري مره > اعرف اشرحhttp://www.hayah.cc/forum/imgcache/184309.pnghttp://www.hayah.cc/forum/imgcache/184309.png عشان يخرج الهواء وتسير لينه وغطيها بكيس وحطيها في مكان دافئ وخليها تتخمر 1 الى 2 ساعه وهذا قبل التخمير http://www.hayah.cc/forum/imgcache/184310.png وبعد التخمير http://www.hayah.cc/forum/imgcache/184311.png وهنا لما قطعته وحطيت الحشوه / جبنه ونعناع طبعا لما تفرديها تخليه نحيفه عشان اصلا هيا بتتخمر في الفرن وقت الطبخ ولو خليتيها سميكه حتسير الحبه متينه مره http://www.hayah.cc/forum/imgcache/184312.png وبعد مالفيته مسحته ببيض وحطيت حبه سوداء http://www.hayah.cc/forum/imgcache/184314.png وهنا بعد مانضج http://www.hayah.cc/forum/imgcache/184315.png |
الساعة الآن 09:27 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO