04-13-2013, 02:36 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
المكرونة بالجمبري ..المكرونة بالجمبري .. المكرونة بالجمبري .. المقادير .. جمبري متوسط او كبير مكرونة اسباجتي صويا صوص ليمونة شرائح جزر شرائح بصلة مفرومة بهارات ( ملح وفلفل وكمون ) مكعب ماجي ورق لورا بقدونس مفروم الطريقة .. نكسر المكرونة نصفين وندخلها في الجمبري من الناحيتين نضع البصلة في الزيت ع النار ونقلب شوية بعدين نضيف الجزر ونسيبهم شوية لحد مايغمق نضيف البهارات و2 م ك صويا صوص ومكعب ماجي ونقلب بعدين نضع المكرونة ونغمرها بالماء اللازم للنضج ونضيف البقدونس لما تقرب تنشف المية نضيف ورق اللورا وشرائح الليمون وكمان م ك صويا صوص ونتركها حتى تمام النضج .. بس كده وتغرف وتتاكل بألف هنا وشفا .. مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
04-17-2013, 09:29 PM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| ينقل للقسم المناسب سلمت يمنااااااااك | ||||||
09-02-2013, 02:12 AM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| تسلم الإيادي حبيبتي عالوصفة الحلوة دمـــــــتي بخير .. | ||||||