العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > حلويات وصفات حلى مكسرات
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور

بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل

حلويات وصفات حلى مكسرات

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 04-13-2013, 01:28 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية سحر الخليج
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة
عرض البوم صور سحر الخليج  
معلومات العضوة

التسجيل: 11-4-2013
العضوية: 51751
المشاركات: 500
بمعدل : 0.11 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
سحر الخليج غير متواجد حالياً

جديد

بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور


بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور


بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور


المقادير


900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز


450جم سكر
300جم ماء
125 جم شربات تقيل
75جم جوز هند


2 م سمن بلدي او بقري معلب
كيس فانيلا




المقادير موضحة في الصورة


بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173008.png




وده الميزان اللي استخدمته للي تحب تعرف

بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور

بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173009.png



الخطوات كما في الصور
سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا


بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173010.png



وشوفوا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله



بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173011.png



الصور موضحه القوام

بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور

بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173012.png



بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173013.png



وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندق ودي الصوره بعد اضافته




بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173014.png



وتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه


وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن


بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173015.png


وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل


بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173016.png



وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله


كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم

بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور

بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173017.png


صوره اخرى للتوضيح


بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173018.png



ودي صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه اممممم




بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173019.png



بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173020.png




وده صور بتبين عملي لها سابقا

بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور

بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173021.png



بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173022.png



بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173023.png



الشربات او القطر


1كجم سكر+1كج او ليتر ماء +كيس فانيلا


يرفعوا على النار وبمجرد الغليان نعصر نصف ليمونه ونتركه يغلي


بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور 173024.png




بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور


بسبوسة - مقادير بسبوسة - طريقة عمل البسبوسة بالصور




مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم حلويات وصفات حلى مكسرات


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO