04-12-2013, 06:37 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
الساليزون-عمل الساليزون-طريقه عمل الساليزونالمقادير: -علبه جبنا فيتا250 جرام و ننزل منها الميه الزياده اللي جوه العلبه -زبده 200 جرام بدرجه حراره الغرفه - ثلاث اكواب دقيق و ممكن نزود شويه الي ان تتكون عجينه غير لاصقه بالايدي - نص ملعقه صغيره بيكنج بودر كمون - بيضه لدهان الوجه - حبه البركه او كمون او سمسم للتزيين الطريقه: - نخلط الزبده و الجبنه في العجان الي ان يصبح الخليط كريمي - نضع الدقيق و البيكنج بودر بالتدريج مع التقليب المستمر - نشكلها بالقطاعات - لن نحتاج لدهن الصواني و كمان مش لازم تسيبي مسافه عشان هو بيعلي لكن ما بيفرش,نلمع الوجه بالبيض و نزينه بالكمون و حبه البركه و يخبز في فرن متوسط الحراره لمدة 10 او 15 دقيقة و مقاد مسبقا - نخلي بالنا عشان ما بياخدش وقت اول نلاقي القعر استوي خلاص نطلعه مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
04-13-2013, 03:28 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| تسلم الإيادي حبيبتي عالوصفة الحلوة دمـــــــتي بخير .. | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
الساليزون , عمل |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|