قالب بطاطس مهروسة بالخضروات واللحم المفروم وبالصور قالب بطاطس مهروسة بالخضروات واللحم المفروم وبالصور المقادير: بطاطس مقطعة http://www.alfrasha.com/up/236343331297023998.jpg الخضروات(ساق كرفس، جزرة و بصلة).. و تقطع مكعبات صغيرة http://www.alfrasha.com/up/1532371749965005235.jpg ملعقة دقيق 3 ملاعق زبده أو زيت ملعقة زعتر كوب صوص اللحم لحم مفروم http://www.alfrasha.com/up/13107327391263273011.jpg الطريقة: توضع مكعبات البطاطس فى ماء مع الملح و الكمون أو أى توابل من اختيارك و تغلى حتى النضج.. و اركيها جانبا http://www.alfrasha.com/up/716820021930981967.jpg سخنى الزبدة على النار http://www.alfrasha.com/up/5824132141602001484.jpg أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم http://www.alfrasha.com/up/4112778211377612386.jpg على النار و اتركيهم عليها حتى يحمروا.. ثم أضيفى اللحم المفروم http://www.alfrasha.com/up/788582616147073326.jpg استمرى فى التقليب عندما يأخذ اللحم اللون البنى.. ميلى الحلة و تخلصى من الزبدة الزائدة http://www.alfrasha.com/up/6154824151771352094.jpg أضيفى ملعقة الدقيق مع التقليب http://www.alfrasha.com/up/4742181441001690360.jpg أضيفى صوص اللحم و الزعتر و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النار حتى تنضج تماما أثناء نضج اللحم اهرسى البطاطس المسلوقة احضرى صينية و ضعى اللحم و الخضروات فى قاعها ثم البطاطس المهروسة قطعى قطعة زبدة قطع صغيييرة و أنثريها على الوجه مع الفلفل الأحمر(و يمكنك وضع شيدر مبشور أو موتزاريللا ادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه وهذا الشكل النهائي للصينية وبالهنا والشفا ممكن يا قمرات نحط طبقه بطاطس فبل اللحم وطبقه بعده انا عملتها كده طبقات مش سميكه بتكون روعه |
الساعة الآن 01:51 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO