04-04-2013, 04:31 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طريقة نسمات وفتكات فى الكباب[fot1] السلام عليكم ورحمة الله وبركاته [/fot1] الكباب تعالو اقول لكم ببساطة خالص طبعا بنحط الاسياخ الخشب فى مية سخنة لمدة ربع ساعة قبل مانستعملها وبنجيب اللحمة او الفراخ وبنقطعها مكعبات.. او{ الجمبرى او سمك فيليه}...او ريش ...//// ونتبلها.. بمية بصل//بخل/وليمون/وملح وفلفل اسود وورق لورا قبل الشوى بساعات والبصل بقى بنجيبه نقطعه زى مانتم شايفين فى الصورة حلقات ///// وانا ساعات بجيب كل سيخ واحط فيه حاجة واحدة يعنى لحمة بس او فراخ بس او ثوم بس وفى الاخر بزين الطبق براحتى ده لو عندى عزومة انما لو للبيت ..بحط كله على بعضه ههههههههه وبنغرس قطعة لحمة وحلقة بصل بيبقى شكلها جميل وياسلام على طعمها كمان وممكن كمان بقشر ثوم صحيح واحطه فى السيخ وطماطم وفلفل {اللى موجود } بس التوم بيبقى جميل جدا فى الشوى وطبعا مع طبق سلاطة وشيبسى وممكن رز او عيش وساندوتشات واللى عايز طبق مشاوى يعمل اوردر هتلاقوه ادامكم على الشاشة وحة وعافية على قلوبكم واللى هتقييم هتوصى بيها فى الاوردر هههههههههههه سلام يانسمااااااااااااات يأحلى ستات وبنات وبالف هنااااااااااا مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|