العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية

بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره

بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره بطاطس

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 03-28-2013, 11:03 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية بنت عصرية
الكاتبة:
اللقب:
عضوة نادي الألف
عرض البوم صور بنت عصرية  
معلومات العضوة

التسجيل: 18-1-2013
العضوية: 45680
الدولة: حائل - السعودية
المشاركات: 1,000
بمعدل : 0.21 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
بنت عصرية غير متواجد حالياً

جديد

بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره


بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره


بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره


بطاطس مقطعة

الخضروات(ساق كرفس، جزرة و بصلة).. و تقطع مكعبات صغيرة

ملعقة دقيق
3 ملاعق زبده أو زيت
ملعقة زعتر
كوب صوص اللحم
لحم مفروم
بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره

الطريقة:
توضع مكعبات البطاطس فى ماء مع الملح و الكمون أو أى توابل من اختيارك و تغلى حتى النضج.. و اركيها جانبا

سخنى الزبدة على النار

أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم


النار و اتركيهم عليها حتى يحمروا..
ثم أضيفى اللحم المفروم

استمرى فى التقليب

عندما يأخذ اللحم اللون البنى.. ميلى الحلة و تخلصى من الزبدة الزائدة

أضيفى ملعقة الدقيق مع التقليب

أضيفى صوص اللحم و الزعتر و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النار حتى تنضج تماما

أثناء نضج اللحم اهرسى البطاطس المسلوقة
احضرى صينية و ضعى اللحم و الخضروات فى قاعها

بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره 2756.imgcache
ثم البطاطس المهروسة


قطعى قطعة زبدة قطع صغيييرة و أنثريها على الوجه مع الفلفل الأحمر(و يمكنك وضع شيدر مبشور أو موتزاريلا

ادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه

وبالهنا والشفا




بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره


بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره






مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO