|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
03-28-2013, 11:03 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشورهبطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره بطاطس مقطعة الخضروات(ساق كرفس، جزرة و بصلة).. و تقطع مكعبات صغيرة ملعقة دقيق 3 ملاعق زبده أو زيت ملعقة زعتر كوب صوص اللحم لحم مفروم بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره الطريقة: توضع مكعبات البطاطس فى ماء مع الملح و الكمون أو أى توابل من اختيارك و تغلى حتى النضج.. و اركيها جانبا سخنى الزبدة على النار أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم النار و اتركيهم عليها حتى يحمروا.. ثم أضيفى اللحم المفروم استمرى فى التقليب عندما يأخذ اللحم اللون البنى.. ميلى الحلة و تخلصى من الزبدة الزائدة أضيفى ملعقة الدقيق مع التقليب أضيفى صوص اللحم و الزعتر و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النار حتى تنضج تماما أثناء نضج اللحم اهرسى البطاطس المسلوقة احضرى صينية و ضعى اللحم و الخضروات فى قاعها ثم البطاطس المهروسة قطعى قطعة زبدة قطع صغيييرة و أنثريها على الوجه مع الفلفل الأحمر(و يمكنك وضع شيدر مبشور أو موتزاريلا ادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه وبالهنا والشفا بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره بطاطس باللحمه المفرومه - بطاطس فـرن - صنية بطاطس باللحم والجبنه المبشوره مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
المبشوره , المفرومه , باللحم , باللحمه , بطاطس , صنية , فـرن , والجبنه |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|