03-28-2013, 10:26 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل البرنجان والبطاطس بالباشميل - كيفية عمل المسقعة بالباشميلطريقة عمل البرنجان والبطاطس بالباشميل - كيفية عمل المسقعة بالباشميل طريقة عمل البرنجان والبطاطس بالباشميل - كيفية عمل المسقعة بالباشميل الاول المكونات: حبتين بزنجان _ حبتين بطاطس _ بقدونس مقطع بصله _ 2 فص ثوم _ كوب دقيق _ زبده بلدي_ كيلو لبن _ جبنه سائله _زيت قليه _ ملح _ فلفل أسود _ كمون_ \ طريقة التحضير : أغسلي البزنجان وقطعيه حلقات (( تقشير البزنجان حسب الرغبه)) قشري البطاطس وقطعيها حلقات ضعي المقلاه على النار وضيفي كميه غزيره من زيت التحمير وحمري البزنجان والبطاطس وطلعيهم على ورق مناديل علشان يشرب الزيت \ أعملي الباشميل بالطريقه المعتاده حمري الدقيق في السمن وضيفي اللبن والملح وقلبيهم جيداً طريقة عمل البرنجان والبطاطس بالباشميل - كيفية عمل المسقعة بالباشميل بعد كدا ضيفي البزنجان والبطاطس في وعاء بلاستيك وضيفي عليهم نصف كمية الباشميل ثم ضيفي البقدونش المقطع عليهم قلبيهم برفق ,, أوعى تقلبي جامد علشان البزنجان ما يتهري منك بعد التقليب ضعي الخليط في صنيه الفرن طريقة عمل البرنجان والبطاطس بالباشميل - كيفية عمل المسقعة بالباشميل ثم ضيفي معلقتين الجبن السائل مع باقي الباشميل وضفيها على الصنيه ودخليها الفرن وتابعيها لحد ما يتم النضج وتحمـر تقدم مع السلطه الخضراء والعيش الشامي \ وبالف هنا على قلوبكم طريقة عمل البرنجان والبطاطس بالباشميل - كيفية عمل المسقعة بالباشميل طريقة عمل البرنجان والبطاطس بالباشميل - كيفية عمل المسقعة بالباشميل مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
البرنجان , المسقعة , بالباشميل , طريقة , عمل , كيفية , والبطاطس |
|