الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ المشوية - الفراخ المشوية بالصور الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ المشوية - الفراخ المشوية بالصور الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ المشوية - الفراخ المشوية بالصور المقادير فرخة كاملة 1/2 كوب زبدة 2 ملعقة كبيرة زعتر 2 ملعقة كبيرة عصير ليمون ( ليمونة كاملة كبيرة) بشر ليمونة كسبرة ناشفة بهارات ملح وفلفل http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156532.pngهذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156533.png نجيب الفرخة ونغسلها كويس أوي وانا هنا جبت فرخة بلدي لأني بحب الفراخ البلدي جدا بس براحتك لو بتحبي الفراخ البيضا مفيش مشكلة بس الفرخة تكون صغيرة مش كبيرة علشان مايكونش فيها دهون وكمان تستوي بسرعة ونفصل الجلد عن اللحم http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156532.pngهذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156534.png http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156532.pngهذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156535.png بعد كده نعجن الحشوة مع بعضها وعلى فكرة بالنسبة للناس اللي بتعمل ريجيم مايخافوش خالص من الزبدة اللي هتحشوا بيها الفراخ هي هتدي لون ذهبي بس للجلد من بره وهتسيح وهتنزل كلها مع الصوص وممكن تكبيها بعد ما الفرخة تستوي غير كده احنا بنشيل جلد الفراخ عند الأكل http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156532.pngهذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156536.png بعد كده نجيب صينية نخرط فيها بصلة كبيرة وتكون متبلة بالملح والفلفل وممكن نحط عليها أعواد زعتر http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156532.pngهذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156537.png بعد كده نتبل الفراخ ونحشيها بالحشوة من جوا مابين الجلد واللحم ونكتفها كويس جدا نلف الجناح من ورا عكسي والوراك ممكن ندخلها في الفرخة نفسها او نلفها بخيط دوبارة ونحطها فوق البصل في النصف http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156532.pngهذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156538.png ندخلها فرن يكون متسخن قبل كده ونسيبها لمدة 10 دقائق على نار عالية ونخرجها تاني نلفها بورق سيلفر http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156532.pngهذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156539.png http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156532.pngهذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156540.png بعد كده ندخلها الفرن على نار متوسطة نسيبها لمدة نصف ساعة وبعدين نهدي عليها النار ونسيبها تستوي براحتها ع الهادي بعد كده نعمل الأرز وانا الحمد لله بعمل رز بالخلطة حلو أوي نقول بقا الطريقة أنا أخدت الكبدة والقناصة والقلب بتاع الفرخة قطعتهم قطع صغيره اوي وقطعت بصلة متوسطة شوحتهم في الزبدة وشوية زيت ذرة صغيرين ( لازم تحطي زيت علشان الرز مايلزقش منك ) وحطيت معاهم زبيب لوز مقطع (ممكن سوداني مقشر بيكون أحلى واطعم) معلقة كبيرة نعناع ناشف معلقة كبيرة كركم معلقة كبيرة قرفة ملح وفلفل بقلبهم كويس وأحمرهم في الزبدة http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156532.pngهذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156541.png بعد كده بنضيف الرز للخلطة دي وبنكون ناقعينه شوية في الميه http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156532.pngهذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156542.png بعد كده ضفت له الشوربة وسبته يستوي بالطريقة العادية بعد كده الفراخ استوت وطلعتها من الفرن وده كان شكلها http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156532.pngهذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156543.png وبعد ما الرز استوي حطيت الرز على طبق سيرفيس كبير وصوص الفراخ من حواليه وحطيت الفرخة في النصف وده كان شكلها النهائي http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156532.pngهذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.http://www.hayah.cc/forum/imgcache/156544.png وعلى فكرة انا نسيت ادهنها زبدة من فوق لو كنت دهنتها كان هيبقى لونها ذهبي أكتر من كده معلش بقا دي اول مرة أعمل فيها فراخ مشوية بالشكل ده بس حقيقي طلعت تحفة ريحتها كانت حلوة جدا جدا وهي في الفرن وطعمها كان يجنن بشر الليمون مع الزعترمديها طعم جنان جربوها وعلى ضمانتي وبالهنا والشفا الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ المشوية - الفراخ المشوية بالصور الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ المشوية - الفراخ المشوية بالصور |
مشكوووووور والله يعطيك الف عافيه |
تحفففففففة تسلم ايدك |
الساعة الآن 02:05 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO