العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية

طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي

طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي أولاً المكونات: فرخه مغسوله

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 03-27-2013, 06:59 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية بنت عصرية
الكاتبة:
اللقب:
عضوة نادي الألف
عرض البوم صور بنت عصرية  
معلومات العضوة

التسجيل: 18-1-2013
العضوية: 45680
الدولة: حائل - السعودية
المشاركات: 1,000
بمعدل : 0.21 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
بنت عصرية غير متواجد حالياً

جديد

طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي


طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي


طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي



أولاً المكونات:
فرخه مغسوله جيداً ومقطعه_ 3فص ثوم مفروم _ بصله _ ملح _فلفل أسود _ كركم (( حسب الرغبه))_ كاري_
عصير ليمون_ معلقة خـل ابيض
2كوب صغير زبادي بلـدي
طـريقة التحضير:
أول شيء
أفرمي البصله وأدعكيهابالملح والفلفل الاسود.. واتركيها لحد ما تنزل مايتها

تاني شيء..
تنظفي الفرخه جيداً وتقطعيها
وشققيها بالسكينه
طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي 155438.png
علشان التتبيله تدخل جواها وتشربها
طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي 155439.png


بعدها صفي البصل جيداً وخدي المـاء
وضعيها مع الملح و التوابل ونصف كميه عصير الليمون
ونصف كميه الخل
وتبلي الفرخه جيداً
طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي 155440.png
ونتركها نصف سـاعه علشان تشرب مـا البصل جيداً
****
تعالي نجهز باقي التتبيله
ضعي كوبيتين الزبادي في إنـاء وضعي معه باقي عصير الليمون والخـل والثوم المفروم.. وقلبيهم جيداً
بعد كدا أنقلي الفرخه في الصنيه التيفال
طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي 155441.png

وضعي عليها تتبيلة الزبادي
طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي 155442.png
وقلبيها جيداً
طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي 155443.png

وأتركيها حوالي ساعه علشان تشـرب التتبيله
ملحوظه: ممكن تضعيها على النـار على طول بدون تركها في التتبيله ساعه أو أكثر لكن كل لما تقعد في التتبيله أكتر تشربها وتكون أحلى ولكِ الاختيار

بعدهـا أشعلي النـار الهاديه عليها
وأتركيها لحد ما تنضج ولو الفرخه محتاجه
شوية مايه .. ضيفي لها لحد ما تنضج
وبعدهـا دخلي الصنيه.. الفرن
علشـان تحمـر وممكن تقلبيها كل شويه
لو عاوزاها حمره من فوق وتحت
وهذا شكلها بعد النضج والتحمير
طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي 155444.png



طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي


طريقةعمل الفراخ بالزبادي - كيفيةعمل صنيةالفراخ بالزبادي




مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO