العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

ريش ولحمه ضانى

ريش ولحمه ضانى بصل 1 طماطم 1 فلفل رومى 1 ليمون التوابل ... ملح-فلفل-زعتر-روزمارى-توابل لحمة-جنزبيل-قرفة نخلط كل المقادير مع بعض ونتبل اللحم مش اقل من

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 03-27-2013, 02:39 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية بنانيت
الكاتبة:
اللقب:
بداية الحياة
عرض البوم صور بنانيت  
معلومات العضوة

التسجيل: 27-3-2013
العضوية: 50542
المشاركات: 3
بمعدل : 0.00 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
بنانيت غير متواجد حالياً

افتراضي

ريش ولحمه ضانى


بصل
1 طماطم
1 فلفل رومى
1 ليمون
التوابل ...
ملح-فلفل-زعتر-روزمارى-توابل لحمة-جنزبيل-قرفة
ريش ولحمه ضانى 000203E1.gif

نخلط كل المقادير مع بعض
ونتبل اللحم مش اقل من 12 ساعة
ممكن من بالليل للصبح
وبعد كده على الشواية على طول
انا باستخدم الشوية اللى فوق البوتاجاز
بتطلع طعم اللحمة تحفة
بس بطنتها بفويل لان غسيلها صعب قوى
والفويل بيخف عنها شوية
فى البداية باضيف مية فى ارضية الشواية وكل ما تحتاج اضيف
علشان مش تدخن كتير وتملا الشقة دخان
اول ما احس انها بدأت تستوى باسيب المية تتبخر
علشان اللحمة تاخد لون الشوى
وفى الاخر بادخانها بالفحم
طبعا كلنا عارفين ازاى



مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

قديم 03-27-2013, 03:25 AM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة حيوية


افتراضي

تسلم ايدك يا قمر


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO