ريش ولحمه ضانى بصل 1 طماطم 1 فلفل رومى 1 ليمون التوابل ... ملح-فلفل-زعتر-روزمارى-توابل لحمة-جنزبيل-قرفة http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000203E1.gif نخلط كل المقادير مع بعض ونتبل اللحم مش اقل من 12 ساعة ممكن من بالليل للصبح وبعد كده على الشواية على طول انا باستخدم الشوية اللى فوق البوتاجاز بتطلع طعم اللحمة تحفة بس بطنتها بفويل لان غسيلها صعب قوى والفويل بيخف عنها شوية فى البداية باضيف مية فى ارضية الشواية وكل ما تحتاج اضيف علشان مش تدخن كتير وتملا الشقة دخان اول ما احس انها بدأت تستوى باسيب المية تتبخر علشان اللحمة تاخد لون الشوى وفى الاخر بادخانها بالفحم طبعا كلنا عارفين ازاى |
تسلم ايدك يا قمر |
الساعة الآن 04:49 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO