طريقة عمل كرسون بالجبنه , أحلى كرسون بالجبنه , طريقه عمل الكروسان طريقة عمل كرسون بالجبنه , أحلى كرسون بالجبنه , طريقه عمل الكروسان سويت كراسون مره لذيذ وطري مره > اعرف اشرحhttp://www.hayah.cc/forum/imgcache/145255.pnghttp://www.hayah.cc/forum/imgcache/145255.png عشان يخرج الهواء وتسير لينه وغطيها بكيس وحطيها في مكان دافئ وخليها تتخمر 1 الى 2 ساعه وهذا قبل التخمير http://www.hayah.cc/forum/imgcache/145256.png وبعد التخمير http://www.hayah.cc/forum/imgcache/145257.png وهنا لما قطعته وحطيت الحشوه / جبنه ونعناع طبعا لما تفرديها تخليه نحيفه عشان اصلا هيا بتتخمر في الفرن وقت الطبخ ولو خليتيها سميكه حتسير الحبه متينه مره http://www.hayah.cc/forum/imgcache/145258.png وبعد مالفيته مسحته ببيض وحطيت حبه سوداء http://www.hayah.cc/forum/imgcache/145259.png وهنا بعد مانضج http://www.hayah.cc/forum/imgcache/145260.png |
الساعة الآن 08:30 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO