لحمه بالمشروم - لحمه بارده بصوص المشروم - طريقة عمل اللحمه لحمه بالمشروم - لحمه بارده بصوص المشروم - طريقة عمل اللحمه لحمه بالمشروم - لحمه بارده بصوص المشروم - طريقة عمل اللحمه http://www.hayah.cc/forum/imgcache/140236.png المقادير: - عرق لحمه"روستو" - بصله كبيره - 4 فص ثوم - زيت ، ملح ، فلفل ، زعتر ، بابريكا - ماء علبه مشروم 400 جرام 2 ملعقه دقيق لحمه بالمشروم - لحمه بارده بصوص المشروم - طريقة عمل اللحمه الطريقة: - علي النار نضع الزيت حتي يسخن ثم نضع اللحمه تشوح من جميع الجهات - ثم نضع البصل و الثوم و التوابل فلفل ، زعتر ، بابريكا - ثم نضع الماء و نسوي اللحمه حتي تستوي ثم نضع الملح - نآخذ الصوص المتبقي من سوي اللحمه و يضرب في الخلاط - علي النار نضع زيت حتي يسخن ثم نضع الدقيق و نقلب الي ان يحمر - ثم نضع المشروم و نقلب - ثم نضع صوص اللحمه المضروب و نقلب حتي يثقل - نقطع اللحمه ترنشات رفيعه و تقدم مع المشروم لحمه بالمشروم - لحمه بارده بصوص المشروم - طريقة عمل اللحمه لحمه بالمشروم - لحمه بارده بصوص المشروم - طريقة عمل اللحمه |
الساعة الآن 09:42 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO